Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "De skapande maskinerna" by Marcus du Sautoy ~ Book PDF Kindle ePub Free

De skapande maskinerna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: De skapande maskinerna
  • Author : Marcus du Sautoy
  • Release Date : January 17, 2020
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 3157 KB

Description

Kan en dator mÄla, komponera musik eller skriva en roman? Kan den tÀvla med Mozart, Shakespeare eller Picasso? I denna vÀlskrivna och originella bok undersöker Marcus du Sautoy den mÀnskliga kreativiteten och om artificiell intelligens som framgÄngsrikt redan tagit över mÄnga arbetsuppgifter ocksÄ kommer att stjÀla jobben frÄn konstnÀrer, musiker och författare.
LÀnge trodde man att en dator bara kan göra vad vi programmerar den till, men dagens AI fungerar inte sÄ. Den kan staka ut sin egen vÀg genom att lÀra av misstag pÄ samma sÀtt som barn. Utvecklingen har gÄtt otroligt fort.
Konst genererad av AI sĂ€ljs numera dyrt pĂ„ interna­tionella auktioner och musikprogram skriver ny musik i avlidna kompositörers anda. Att spotta ur sig ett antal nya konst- och musikstycken rĂ€cker naturligtvis inte för att förĂ€ndra kulturvĂ€rlden, men vem vet vad som hĂ€nder i framtiden? MĂ„ste kreativitet och skaparkraft vara knutet till biologiskt liv och en mĂ€nsklig hjĂ€rna? Marcus du Sautoy tar oss med in i en framtid som för mĂ„nga av oss ter sig overklig. Resultatet Ă€r en fascinerande upptĂ€cktsfĂ€rd som förĂ€ndrar vĂ„r syn pĂ„ vad det innebĂ€r att vara mĂ€nniska och som fĂ„r oss att förstĂ„ AI lite bĂ€ttre.
A brilliant travel guide to the coming world of AI.
Jeanette Winterson


Ebook Download "De skapande maskinerna" PDF ePub Kindle